Opmerking: Deze website vereist Flash en JavaScript software om te profiteren van alle functies. Controleer of Flash en Java Script geactiveerd zijn in uw browser opties. Om de laatste versie van de Flash plug-in te downloaden, klik hier :current flash plugin version please click here.

contact center

De wagen van uw dromen

De beste manier om de Volkswagen te vinden die bij u past, is door de verschillende modellen te proberen die u leuk vindt. En om dat te doen, gaat u gewoon even langs bij uw verdeler. Maar omdat ons gamma zo uitgebreid is, staan niet altijd alle modellen in zijn toonzaal. Daarom geven wij u graag deze raad: op naar het Volkswagen Contact Center!

Ons Contact Center is 6 dagen op 7 geopend. U ontdekt er alle modellen van Volkswagen: elke tint en elk type afwerking. Bovendien kunt u elke wagen die u interesseert gewoon uitproberen.

U wil meer weten hierover? Het Contact Center werd onlangs gerenoveerd om de spirit van Volkswagen nog beter uit de dragen: zuivere lijnen en aandacht voor de bescherming van het milieu. Wat er onveranderd blijft? De kwaliteitsservice en gebruiksvriendelijkheid die Volkswagen zo hoog in het vaandel draagt. Twijfelt u tussen enkele modellen van ons merk? Stel dan zeker uw vragen aan onze specialisten en vraag hen om uw favoriete wagens te proberen.

Elke dag bieden we zo’n 30 à 40 testritten. Schrijf u snel in voor een testrit en ervaar het plezier achter het stuur van een Volkswagen.

contact center

Volkswagen Contact Center

Leuvensesteenweg 639 in 3071 Kortenberg
Tel. 02 756 84 01

Open van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 18u. Open zaterdag van 9u tot 18u.
Gesloten op zondag.

contact center
Een testrit aanvragen
Schrijft u in