Opmerking: Deze website vereist Flash en JavaScript software om te profiteren van alle functies. Controleer of Flash en Java Script geactiveerd zijn in uw browser opties. Om de laatste versie van de Flash plug-in te downloaden, klik hier :current flash plugin version please click here.

Charisma wordt betovering: De nieuwe Volkswagen CC.

Er bestaat geen tweede kans voor de eerste indruk.

Exterieur

De coupé is een markant model. Bij de Volkswagen CC vormen design en rijcomfort de perfecte combinatie. Dankzij het dynamische en tegelijkertijd elegante uiterlijk is deze auto nu al een echte designklassieker. Bovendien zorgt de Dynamic Chassis Control 'DCC' (en option) voor optimaal rijplezier - zeer sportief of aangenaam comfortabel.

Interieur

Aan elk detail van de Volkswagen CC merkt u hoe dynamiek en elegantie worden gecombineerd. U herkent het aan het fraaie multifunctionele stuurwiel met lederen bekleding. Of aan het klassiek vormgegeven, sportieve instrumentenpaneel.

Interieur

Om de uitstraling van portieren, dashboard en middenconsole nog te onderstrepen kunt u kiezen tussen een afwerking van hoogwaardig decoratief hout of geborsteld aluminium met chroomaccenten.

Het rijcomfort

De Volkswagen CC is verrassend ruim, met uiterst comfortabele zetels voor liefst 5 inzittenden.

Bijstandssystemen

Voor een rijgedrag dat zowel zuinig, veilig als comfortabel op lange trajecten is, hebben wij voor de Volkswagen CC een ruim gamma van ultravernieuwende bijstandssystemen ontwikkeld.