Opmerking: Deze website vereist Flash en JavaScript software om te profiteren van alle functies. Controleer of Flash en Java Script geactiveerd zijn in uw browser opties. Om de laatste versie van de Flash plug-in te downloaden, klik hier :current flash plugin version please click here.

De Polo R-Line-uitrusting.

Inzake sportiviteit is hij een van de belangrijke spelers: de Polo met R-Line-uitrusting.

R-Line „Exterior“

Niet om over het hoofd te zien: met het R-Line “Exterior”-pakket toont de Polo zelfverzekerd wat hij te bieden heeft.

Geen valse bescheidenheid.

De Polo met het R-Line “Exterior”-pakket stelt zijn prioriteiten heel duidelijk. Ze vallen meteen op. Zijn voorpartij wordt beheerst door de R-Line-specifieke radiateurgrille met embleem, alsook door de opvallende inlaatroosters met mistlichten inclusief bochtenfunctie. Dorpelverbredingen en de opvallende R-Line-diffusor zorgen ervoor dat de wagen vanuit ieder standpunt dynamisch oogt. De R-Line-bumpers beklemtonen de sportieve look zowel vooraan als achteraan. Zijn zelfverzekerde voorkomen wordt afgerond door lichtmetalen 16"- of 17"-velgen – bijvoorbeeld de velg “Salvador” in 5-dubbele-spakendesign, gelakt in grijs metaalkleur. 

R-Line „Interior“

Sportzetels, met leder bekleed sportstuur en pedalen in aluminiumlook: De Polo met het R-Line “Interior”-pakket barst van de dynamiek.

Understatements zijn niet aan hem besteed.

De Polo houdt van sportief. En dat wil hij graag tonen, met het R-Line “Interior”-pakket. Zijn onstuimige karakter blijkt al meteen uit de R-Line-drempelbeschermlijsten en glanzend zwarte boorden rondom de ventilatieroosters en in de middenconsole. Ondertussen beloven het met leder beklede sportstuur en de pedalen in aluminiumlook intens rijplezier, net als de sportzetels met R-Line “Race”/”San Remo” textiel of, als optie, in alcantara/leder-look, beide met R-Line-embleem en contrastnaden in Crystal Grey. Dezelfde contrastnaden sieren ook het lederen sportstuur, de handremhendel, de versnellingspookmanchet en de voetmatten, terwijl de zwarte dakhemel de sportieve interieurstyling mooi afrondt.