Opmerking: Deze website vereist Flash en JavaScript software om te profiteren van alle functies. Controleer of Flash en Java Script geactiveerd zijn in uw browser opties. Om de laatste versie van de Flash plug-in te downloaden, klik hier :current flash plugin version please click here.

Hij heeft een prachtig zijaanzicht.

De nieuwe Polo toont zijn pittige kant en zijn sterke karakter.

Design voorzijde

Adem diep in: de opvallend brede luchtinlaat is ronduit indrukwekkend. De hele voorzijde komt zelfverzekerder over dan ooit en draagt bij tot het sterke karakter van de Polo.

Vooruit vertrouwen.

Meteen herkenbaar: de brede voorbumper van de nieuwe Polo vloeit over in een karakteristiek radiatorrooster. Een luchtinlaat die naar beneden toe versmalt, de hoekige koplampen en een voorzijde die ontworpen is om er langer uit te zien, zorgen samen voor een sportieve indruk.

Design zijkant

Het design bestaat van bij de koplampen tot aan de achterlichten uit perfect rechte lijnen.

Mooi van start tot aankomst.

De schouderlijn met frisse contouren en de vooruitstekende voorzijde zorgen ervoor dat de Polo langer lijkt, zonder aan compactheid in te boeten. Details zoals de opvallende buitenspiegels in koetswerkkleur met ingebouwde richtingaanwijzers en de dakspoiler versterken de dynamische en behendige indruk.

Design achterzijde

De achterzijde wordt gekenmerkt door een heldere stijl. De opvallende achterlichten en de opmerkelijke bumper vloeien samen tot een perfect geheel.

Hoeken en randen die een perfect geheel vormen.

Het design van de achterzijde van de nieuwe Polo wordt gevormd door kernachtige randen, heldere lijnen en een compacte vorm. De achterlichten zorgen voor een verbluffende toets die ertoe bijdraagt dat de Polo ook achteraan werkelijk in het oog springt.

Assortiment velgen

Een aanlokkelijk alternatief voor staal: personaliseer uw Polo met de standaard of optionele lichtmetalen velgen.

Een uitdrukking van individualiteit.
  • Trendline = stalen velgen 14"
  • Comfortline = stalen velgen 15"
  • Sportline = lichtmetalen velgen "Tosa" 15"
  • CrossPolo = lichtmetalen velgen "Canyon" 17"
  • BlueGT = lichtmetalen velgen "Montani" 17" gelakt

Wie de sportieve inborst van de nieuwe Polo nog meer in de verf wil zetten of een persoonlijke toets wil toevoegen, kan kiezen uit een uitgebreid gamma aantrekkelijke lichtmetalen velgen, voor ieders smaak. Bijvoorbeeld de 15”-velgen 'Estrada' met hun 10-spakige design en de 16”-velgen 'Rivazza'. De lichtmetalen 17”-velgen 'Boavista', 'Mallory' en 'Mirabeau'* onderstrepen allemaal het klassevolle karakter van de nieuwe Polo.

* getoonde model

Panoramisch schuif-/kanteldak

Gesloten, gekanteld of volledig open geschoven: geniet met volle teugen van meer licht en frisse lucht in de passagiersruimte dankzij het panoramische schuif-/kanteldak.

Ideaal om je hoofd helder te maken.

Helder hemelzicht, de heerlijke geur van frisse lucht: het optioneel beschikbare panoramische schuif-/kanteldak zorgt voor nog meer rijplezier, vooral bij mooi weer. Het kan gekanteld en gedeeltelijk of volledig geopend worden. Verdonkerd glas en een verduisteringsgordijn beschermen de passagiers tegen sterk zonlicht en zorgen voor een aangename temperatuur in de passagiersruimte.