Opmerking: Deze website vereist Flash en JavaScript software om te profiteren van alle functies. Controleer of Flash en Java Script geactiveerd zijn in uw browser opties. Om de laatste versie van de Flash plug-in te downloaden, klik hier :current flash plugin version please click here.

Design

Precies zoals u het wenst: dashpaddesign, sfeerverlichting, zetelbekleding, ruitenverduistering, buitenspiegel-, dak- en velgenkleur, zijbekleding of koetswerkkleur: het design bepaalt u zelf.

Buitenkant

Maak een grootse indruk. Tot in het kleinste detail.

Buitenkant

De up! zal u zeker bevallen. U beslist immers zelf hoe hij eruit ziet. Kies uit vijf verschillende koetswerkkleuren en een optionele contrastkleuren voor het dak. Daarnaast kunt u kiezen uit vijf velgen. Optisch nieuw ontworpen bumpers met luchtinlaten in honingraatlook, koplampen met standaard leddagrijlicht, buitenspiegels met ingebouwde richtingaanwijzers en nieuwe achterlichten beklemtonen het pas verfijnde design van de up!. Afhankelijk van de uitrustingsversie bevindt zich tussen de koplampen een hoogglanzende sierlijst in zwart of chroom. De high up! en modellen met TSI-motor¹ pakken bovendien uit met een extra sierlijst op de achterklep. Het oog rijdt tenslotte ook mee.

¹ Brandstofverbruik up! TSI 66 kW in l/100 km: binnen de bebouwde kom 5,5 / buiten de bebouwde kom 3,8 / gecombineerd 4,4; CO₂ -uitstoot gecombineerd, g/km: 101

 

 

De opgegeven waarden werden bepaald aan de hand van de wettelijk voorgeschreven meetprocedés. De gegevens hebben geen betrekking op één enkel, afzonderlijk voertuig en maken geen deel uit van het aanbod maar dienen slechts om de verschillende voertuigtypes met elkaar te vergelijken. Het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van een voertuig hangen niet alleen af van een efficiënte benutting van de brandstof door de motor maar worden ook beïnvloed door de rijstijl en andere niet-technische factoren (bv. omgevingscondities).

Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwelementen, banden, enz.) kunnen relevante voertuigparameters, zoals bv. gewicht, rolweerstand en aerodynamica wijzigen en samen met de weers- en verkeersomstandigheden de verbruiks- en prestatiewaarden beïnvloeden.

Opmerking volgens richtlijn 1999/94/EG in de geldende versie: Bijkomende informatie over het officiële brandstofverbruik en de officiële specifieke CO2-uitstoot van nieuwe personenwagens is te vinden in de "Leidraad betreffende het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en het stroomverbruik van nieuwe personenwagens", die gratis verkrijgbaar is in alle verkooppunten en bij de DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Straße 1, D-73760 Ostfildern of onder www.dat.de.

Interieur

Uw up! is een blikvanger. Ook vanbinnen.

Interieur

Uw up! – uw interieur. De up! biedt massa's ruimte voor uw ideeën en een heleboel designopties voor het interieur, waarmee u hem geheel volgens uw eigen smaak kunt inrichten. Kies uit zes moderne zetelbekledingen en acht dashpads. En de sfeerverlichting in wit plaatst extra moderne accenten in het nachtdesign. Het ruimteconcept van de up! is echter niet alleen individueel maar ook intelligent. Dankzij zetels met geïntegreerde hoofdsteunen en een instrumentenpaneel met ergonomisch opgestelde bedieningselementen. Welkom aan boord.

Velgen

Dat ziet er uitstekend uit: het velgenprogramma van de up!

Velgen

U hebt de keuze, want zoveel mogelijkheden waren er nog nooit: in het totaal vijf velgen in drie verschillende kleuren. De up! en de move up! staan op stalen 14-duimsvelgen met stijlvol ogende volle wieldoppen. In de uitrustingsversie high up! zijn de lichtmetalen 15-duimsvelgen standaard. En wanneer u het sportieve karakter van uw up! nog sterker wilt beklemtonen of hem persoonlijke accenten wilt meegeven, hebt u de keuze uit een ruim assortiment aantrekkelijke lichtmetalen velgen. Bijvoorbeeld de lichtmetalen 15-duimsvelg Fortaleza, de 16-duimsvelgen la Boca. Hoe dan ook, er zit ongetwijfeld iets tussen dat voldoet aan uw smaak.

 

 

Onze voertuigen zijn standaard met zomerbanden uitgerust.

Dashpads

Mooier wonen: met de dashpads voor uw up!

Dashpads

Het standaarddashboard behoort tot het verleden: met de nieuwe dashpads – de designafdekkingen voor het instrumentenpaneel – kan het interieur van de up! nog individueler worden ingericht. Ze bestaan nu immers met vele verschillende kleuren en patronen. Zo verandert u het instrumentenpaneel in een designobject. Net als een woonruimte kan de up! zo geheel volgens uw eigen voorkeuren worden ingericht. Het wordt moeilijk kiezen: uit een assortiment van in het totaal acht nieuwe, verschillende dashpads. Uw smaak beslist.