Opmerking: Deze website vereist Flash en JavaScript software om te profiteren van alle functies. Controleer of Flash en Java Script geactiveerd zijn in uw browser opties. Om de laatste versie van de Flash plug-in te downloaden, klik hier :current flash plugin version please click here.

Klassiek design zag er nog nooit zo nieuw uit.

De Jetta volgt met zijn notchback de klassieke vormgeving van de berline. Zijn geslaagde proporties stralen een tijdloze elegantie uit.

Getinte ruiten

Visuele tuning die ook de passagiers een aangenaam gevoel bezorgt: de optionele getinte zijruiten achteraan en de getinte achterruit filteren de hitte uit de zonnestralen.

Een sportieve look die bovendien nuttig kan zijn.

De getinte ruiten zorgen niet alleen voor extra comfort maar zetten de sportieve look van uw Jetta bovendien in de verf. De achterste zijruiten en de achterruit kunnen als optie getint worden uitgevoerd. Zij verminderen het invallende licht in het voertuig met maximaal 65 %, voor een aangenamere temperatuur in het interieur... en meer bewonderende blikken van buitenaf.

Koffer

De koffer maakt niet alleen een esthetisch statement: met haar volume van 510 liter en haar opties om bagage te bevestigen, vormt ze bovendien een echt pluspunt.

Eenvoudig laden en veilig opbergen.

Dankzij haar enorme volume van 510 liter en haar grote deksel kan de koffer gemakkelijk worden geladen - zelfs met omvangrijke voorwerpen. Aan de dubbele ankervormige haak kunt u bijvoorbeeld uw sporttas of boodschappentassen vastmaken. Verder werden er handige opbergvakken in de wanden voorzien, waardoor u ook kleinere voorwerpen op een veilige manier kunt opbergen.

Design

Complete perfectie: de Jetta valt op door zijn betoverende klassieke silhouet en zijn hoogwaardige details.

Notchback met een flinke portie dynamiek.

De Jetta is een berline met een klassiek notchbackdesign en harmonische proporties. De duidelijk afgelijnde voorkant, de frisse achterkant, de grote wielen en het aerodynamische silhouet: al deze kenmerken zorgen ervoor dat de Jetta er zowel sportief als elegant uitziet. Deze indruk wordt nog versterkt door de opvallende luchtinlaten onderaan en de radiateurgrille met zijn verchroomde stijlen. Als optie kunt u de wagen laten uitrusten met ledachterlichten. Die trekken niet alleen de aandacht maar bieden bovendien veel lichtsterkte, zijn bijzonder spaarzaam en gaan lang mee.  

Velgen

Het uitgebreide aanbod optionele velgen beantwoordt aan al uw persoonlijke voorkeuren.

Het aantal mogelijkheden om een statement te maken, is eindeloos.

Discreet, elegant of uitermate dynamisch, u vindt zeker wat u zoekt in het assortiment van 16”, 17” of 18”-velgen: Atlanta (16”), Navarra (16”), Lancaster (17”) of Porto (17”).

Hef- en schuifdak

Berline met een vleugje cabriogevoel: rust uw Jetta uit met het optionele hef- en schuifdak en geniet van de vrijheid van de open hemel boven u.

Zon, lucht en vrijheid.

U beschikt zelfs over de optie om het ruimtegevoel in de Jetta nog te vergroten. Het glazen hef- en schuifdak laat nog meer licht en verse lucht in het interieur binnen. Het kan elektrisch worden geopend in gelijk welke positie; een speciaal windscherm voorkomt tocht en reduceert windgeluiden. En u hoeft zich ook geen zorgen te maken over fel zonlicht. Het glas zelf is getint, en met een handig zonnescherm houdt u hinderlijk zonlicht buiten wanneer het dak dicht is.  

Koplampen

Halogeen, bi-xenon, led: op de Jetta vindt u de meest geavanceerde technologieën op het vlak van autoverlichting.

Goede zichtbaarheid en mooie looks.

De Jetta is standaard met halogeen koplampen uitgerust. Dankzij hun smalle vorm, die naar buiten toe breder wordt, vormen ze een harmonische eenheid met de radiateurgrille.

Als u uw Jetta met de optionele bi-xenonkoplampen met leddagrijlichten uitrust, krijgt u er bovendien de dynamische bochtenlichten en afslaglichten bij. Deze worden geactiveerd door de richtingaanwijzers of de beweging van het stuur en zorgen ervoor dat de weg in de bochten veel beter wordt verlicht. De xenonkoplampen bieden nog meer voordelen: ze verspreiden een helderder licht en zijn nog zuiniger dan halogeenlampen.

De optionele mistlampen met afslaglicht staan in ieder opzicht garant voor een betere zichtbaarheid: ingebouwd in de onderste luchtinlaat zorgen ze voor een sportieve look en een goede zichtbaarheid, en dat niet alleen bij mist of hevige regen. Voorbijgangers en hindernissen naast het voertuig worden sneller verlicht door de lichtbundel, aangezien het afslaglicht bij het afslaan in de bocht schijnt. Zo dragen ze bij aan een verhoging van de veiligheid en een verkleining van het ongevalrisico.