Opmerking: Deze website vereist Flash en JavaScript software om te profiteren van alle functies. Controleer of Flash en Java Script geactiveerd zijn in uw browser opties. Om de laatste versie van de Flash plug-in te downloaden, klik hier :current flash plugin version please click here.

Exterieur

De nieuwe Golf GTI is ook in de nieuwste generatie meteen herkenbaar. En u zult ontdekken dat bescheidenheid niet aan hem besteed is. Integendeel, hij toont onverbloemd wat hij te bieden heeft.

Interieur

Sportief, legendarisch en trouw aan de traditie: Het interieur van de Golf GTI maakt indruk met een hoogwaardige, markante en GTI-typische uitrusting, van de cockpit over de sportzetels in ruitjesdesign tot de roestvrijstalen afwerking van de pedalen.

Lichten

Het lichtdesign van de nieuwe Golf GTI is een echte blikvanger, beschikbaar in meerdere aantrekkelijke varianten. Om het even welke variant u kiest: een goede zichtbaarheid is steeds gegarandeerd.

Wielen

Niets drukt zo zijn stempel op het zijaanzicht van een sportwagen als de velgen. De dynamische lichtmetalen velgen waaruit u standaard of optioneel kunt kiezen, onderstrepen op indrukwekkende wijze de sportieve natuur van de Golf GTI (brandstofverbruik: 6,3 tot 6,4 l/100 km; CO2-uitstoot: 144 tot 148 g/km) en bieden daarenboven een blik op de opvallend rood gelakte remklauwen.