Opmerking: Deze website vereist Flash en JavaScript software om te profiteren van alle functies. Controleer of Flash en Java Script geactiveerd zijn in uw browser opties. Om de laatste versie van de Flash plug-in te downloaden, klik hier :current flash plugin version please click here.

Exterieur

Vanaf de eerste aanblik een Golf – en net als in iedere generatie met een opmerkelijke en zelfverzekerde uitstraling. Van de nieuw ontworpen koplampen en bumpers over het dynamische radiatorrooster tot de diffusor en de krachtige ledlichten achteraan.

Interieur

Ruimte hand in hand met comfort, kwaliteit en nieuwe technologieën. Dat is wat de Golf u binnenin te bieden heeft. Met slechts één doel: u telkens weer een zo ontspannen mogelijke rit garanderen.

Lichten

Het lichtdesign van de nieuwe Golf is een echte blikvanger, beschikbaar in meerdere aantrekkelijke varianten. Om het even welke variant u kiest: een goede zichtbaarheid is steeds gegarandeerd.

Wielen

Met welke banden-velgencombinatie uw Golf er het best uitziet, daarover kun je van mening verschillen. Maar in elk geval beklemtonen de lichtmetalen velgen het sportieve karakter van de Golf.