Opmerking: Deze website vereist Flash en JavaScript software om te profiteren van alle functies. Controleer of Flash en Java Script geactiveerd zijn in uw browser opties. Om de laatste versie van de Flash plug-in te downloaden, klik hier :current flash plugin version please click here.

De Golf ALLSTAR.

Titelverdediger zonder sterallures.

Exterieur

Hoe je de harten van de fans meteen verovert, toont de Golf ALLSTAR op geheel unieke wijze

Dankzij zijn radiatorrooster met edele chroomlijst , zijn lichtmetalen velgen 16 duim “Linas“ en zijn mistlampen oogt hij zowel dynamisch als gesofisticeerd. De verduisterde achterruit en de verduisterde achterste zijruiten zetten zijn sportieve karakter extra in de verf. Afbeelding toont koetswerkkleur Carbon Steel Grey metaalkleur.

Interieur

Comfortabel rijden: daarvoor zorgen de comfortzetel met de stoffen bekleding “Pentastripe”.

Zijn middenconsole in Piano Black en de edele decoratieve inlegplaatjes “Zirconium brushed” op het handschoenenkastje en het dashboard maken van iedere rit bovendien een exclusieve belevenis. Het met leder beklede multifunctiestuur en de lederen schakelpookknop beklemtonen de hoogwaardige indruk nog extra. Onder de voorzetels bevinden zich handige laden voor de kleine alledaagse dingen.